Een fantastische prooi voor dividendjagers

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand onder meer een aandeel waarvan wij reeds op korte termijn een forse koersstijging verwachten. Van een bedrijf dat in de tweede helft van 2013 maar liefst 50% meer orders binnen haalde dan in de zes maanden voordien. Mede daardoor is omzet voor de komende jaren zowat gegarandeerd, waardoor er nauwelijks risico aan het aandeel kleeft.

 
Dit jaar zal de winst naar verwachting met maar liefst 35% stijgen. En dat terwijl het aandeel nog geen 9 keer de voor dit jaar verwachte winst noteert! U zult begrijpen dat we hier een aandeel met een fantastisch lange termijn koerspotentieel hebben. Wat het aandeel echter extra interessant maakt, is dat de directie een forse dividendverhoging heeft aangekondigd, waardoor we maar liefst 6% dividend gaan ontvangen. Dat zeer hoge dividend is uiteraard leuk om te ontvangen. Maar daarnaast geldt dat het aandeel hierdoor een prooi wordt voor dividendjagers. En juist daardoor is de kans op een snelle, forse koersstijging enorm groot.
 
Een spotgoedkoop aandeel met enorm koerspotentieel, dat een hoog dividend oplevert én waarbij de kans op een snelle koersstijging enorm groot is.
Beter als dat is volgens mij écht niet mogelijk! Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”.