Eenvoudig. Stressvrij. Superwinstgevend (Jack Hoogland)

Af en toe is het goed om even een paar stappen achteruit te zetten, en naar het grotere plaatje te kijken. Hieronder de koersgrafiek van de belangrijkste beursindex, de S&P-500 sinds 1980.  Als je die koersgrafiek bekijkt, dan weet je genoeg. De beurs kan vanaf het huidige niveau best nog doorstijgen. Met 10%. Of zelfs 20%. Wie zal het weten?

Maar er gaat een (forse) daling komen. Een daling richting de in 2000 en 2007 bereikte dubbele top (witte lijn) zou vanuit lange termijn perspectief zelfs de normaalste zaak van de wereld zijn. In dat geval zouden we een 35% beursdaling tegemoet kunnen zien. Als je echter het massale geld printen en de enorme schuldenbubbels in de VS, in Europa, Japan, Australië, Canada én in China meerekent, dan zou de komende beursdaling wel eens een stuk forser kunnen zijn.
Een forse beursdaling is een zéér positieve gebeurtenis. Als je er op voorbereid bent. Want na een forse beursdaling ligt de wereld voor je open. Je kunt dan de allerbeste aandelen voor een prikkie aankopen en profiteren van enorme koersstijgingen.
Het enige wat je hoeft te doen is ervoor zorgen dat je financieel heelhuids door die periode heen komt. Of nog beter, ervoor zorgen dat je er juist van profiteert. Want dan kun je daarna maximaal profiteren van de nieuwe beursstijging die onvermijdelijk volgt.
Een ideale strategie om niet alleen heelhuids, maar juist als winnaar door de komende jaren heen te komen is…
Klik hier om verder te lezen