Eerste verjaardag. 43 procent winst!

Afgelopen weekend was de eerste verjaardag van onze nieuwe GoedNieuwsBeleggen strategie. En dat eerste jaar was een grandioos succes! Terwijl de beurs nu 7% hoger noteert dan een jaar geleden, behaalde GoedNieuwsBeleggen een winst van maar liefst 43%. Zes keer zo hoog als de beurs! En dat met niets anders dan aandelen kopen, en gemiddeld twee maanden later weer verkopen.
Waarom het rendement zo hoog is? Omdat je altijd belegt in aandelen van bedrijven wiens omzet en winst fors groeien én die zeer positief in het nieuws zijn. De harde cijfers zorgen voor het winstpotentieel. Het goede nieuwsbericht en de daarop volgende media aandacht zorgen ervoor dat beleggers het aandeel graag willen aankopen. Ideale combinatie!
Als u zorgeloos wilt beleggen en tegelijk een fantastisch rendement wilt behalen, dan is GoedNieuwsBeleggen voor u de ideale strategie. Het is nu weer even mogelijk om u aan te melden voor deze absolute topstrategie. Reageer echter snel, want we kunnen slechts een beperkte groep nieuwe abonnees accepteren. Klik hier om snel GoedNieuwsBeleggen-abonnee te worden!