Enorme koersstijgingen op punt van beginnen (Jack Hoogland)

De goudprijs brak afgelopen week al uit haar dalende trend omhoog. Net als de zilverprijs. En de index van goudaandelen is op dit moment aan het uitbreken. Zie de grafiek hieronder. Zodra de goudprijs boven $1300 stijgt, gaan beleggers weer massaal richting goudaandelen. Krijg je koersstijgingen zoals in de eerste helft van 2016.

Op de koersgrafiek hieronder zien we hoe hard de index van goudaandelen toen steeg. Het gemiddelde goudaandeel noteerde in slechts een half jaar tijd maar liefst 180% koersstijging. Onze zilveraandelen stegen zelfs véél harder in koers.
Dit is het soort koersstijgingen waar je vanaf het begin bij wilt zijn. Daarom staan wij op scherp voor wat betreft het uitsturen van EXTRA GOUD- EN ZILVERTIPS aan onze TopAandelen-abonnees. Eerst willen we de index zien uitbreken. Vervolgens gaan we naar onze TopAandelen-abonnees EXTRA TIPS uitsturen zodra de individuele koersgrafieken van onze goud- en zilveraandelen ons koopsignalen geven.
Zo gaat u als TopAandelen-abonnee volle bak profiteren van de snelle, forse koersstijgingen die er voor goud- en zilveraandelen aan zitten te komen. Grote kans dat we deze week al de eerste EXTRA TIPS gaan uitsturen.
Deze EXTRA TIPS mag u niet missen!