Even wat winsten binnen gehaald

De aandelen uit ons speciale rapport “De nieuwe Internet Hype” zijn afgelopen weken al flink in koers gedaald. En dus staan we al fors op winst. We hebben een lijst van 20 aandelen. En we hebben tot nu toe 11 signalen uitgestuurd. Op één aandeel hadden we al een forse winst binnen. Van de andere tien aandelen staan er negen op winst. Deze unieke service is al na ruim twee maanden een doorslaand succes!

 
Bij een aantal aandelen zijn de koersen naar ons gevoel iets te flink gedaald in iets te korte tijd. Daarom stuurden we vorige week vier signalen uit om winst te nemen. Gemiddeld 25%. In minder dan twee maanden tijd. We namen winst met de bedoeling om binnenkort opnieuw een positie in te nemen tegen hogere koersen. Want het leeglopen van een dergelijk grote zeepbel neemt normaal gezien twee jaar in beslag.
 
Er is nog véél ruimte voor forse koersdalingen en genoeg tijd om van deze unieke ontwikkeling te profiteren. Sommige van deze aandelen gaan zelfs dicht bij nul eindigen. U kunt nu nog meeprofiteren van deze unieke ontwikkeling! Klik hier om van deze unieke service te profiteren.