Goud en Zilver staan klaar om omhoog te schieten (Lodewijk Hof)

Goud en Zilver, de historische hoeksteen van een beleggingsportefeuille die het goed doet. Althans op het gebied van waarde behouden. Als alles instort beschikt u over vermogen om te investeren. Om voor een fractie goede bedrijven te kunnen kopen.
De huidige Goud en Zilver prijs is in een zijwaartse trend. Dat betekend dat er weinig spannends gebeurt, er zijn geen bijzonderheden te rapporteren. Het is allemaal gewoon geleidelijk aan. Het gaat opzij. Niets mis mee. Betekend extra momentum om n te stappen.
Goud en Zilver moeten echter vanzelf de weg omhoog pakken. De oorzaken laten zich raden. Centrale banken voeren een oorlog op contante betalingen, er is manipulatie van de prijzen en financiële tussenpersonen ontraden investeringen in fysieke metalen.
Maar de onderliggende trend is helder. Goud en Zilver zullen omhoog gaan. Dreigende oorlog in Noord-Korea, de Chinese zee, de zilver vraag voor de muur die Trump wilt bouwen. De kernwapens die kwijt zijn, de dreiging van het terrorisme.
Nee, de wereld is helaas een gevaarlijke plek. Gevaarlijke plek en dat betekend dat er geld verdiend kan worden. Geen wereld om rare dingen te doen, geen wereld om als een kip zonder kop rond te lopen.
Zo’n wereld is wel een wereld waarin financiële successen gerealiseerd kunnen worden. In het Goud rapport staan de interessante goud investeringen vermeld. Idem voor zilver. Investeringen die u behoeden voor financiële rampspoed. Immers gunnen we toch niemand een klantrelatie met de voedselbank?