Gratis tickets Seminar Opties voor de Ambitieuze Beginner (OptieAcademy)

U heeft nu de mogelijkheid om de ervaren optiehandelaren Harry Klip en Jan Robert Schutte van OptieAcademy live te ontmoeten in Bunnik. Harry en Jan Robert hebben tientallen jaren ervaring als professionele optiehandelaren en hebben inmiddels honderden beleggers gecoacht.

OptieAcademy nodigt u uit voor het Seminar Opties voor de Ambitieuze Beginner dat op woensdag 30 september van 19:00 uur tot 22:00 uur wordt verzorgd bij Golfclub Kromme Rijn te Bunnik. Speciaal voor u als BeursBox-lid, stellen wij 5 gratis tickets beschikbaar.

Dit seminar is speciaal bedoeld voor beleggers met weinig tot geen ervaring met opties. Tijdens dit seminar leert u op een andere manier naar beleggen te kijken en hoe u door het inzetten van opties met minder risico, meer rendement kunt behalen.
optieacademy

Harry en Jan Robert laten zien hoe u in 7 stappen met opties in iedere markt kunt werken. Actuele kansen in de markt zullen met bijpassende optiestrategieën worden aangereikt. Uiteraard is er daarbij volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

5 gratis tickets beschikbaar voor u
In een informele setting kunt u na afloop persoonlijk kennismaken met het OptieAcademy-team en andere deelnemers. U kunt uw plaats reserveren per e-mail of per telefoon. Vol = vol. Het seminar vindt op woensdag 30 september plaats in Bunnik, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Kosten bedragen normaal €20 per deelnemer, maar speciaal voor u als BeursBox-lid, stellen wij 5 gratis tickets beschikbaar voor de snelste aanmelders. Klik hier om u aan te melden….

Wij wensen u veel succes met het (optie)beleggen en heten u graag van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,

OptieAcademy
Voor een optie-maal resultaat