Grenzeloos bankieren (Lodewijk Hof)

Bankieren zonder grenzen. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Geen kantooruren van de bank, geen dure en inefficiƫnte methoden. Gewoon een bank die opgezet is om de eigen behoeften. Niet eentje die alles wil doen. Eentje die u in staat stelt zonder grenzen te bankieren.
Sinds het eerste kwartaal van dit jaar heb ik geen bankrekening in Nederland meer. Het geld van http://www.hofprofit.com loopt via Paypal. U weet dat u daar 30% korting krijgt op alle aankopen met coupon Tom?
Ik heb ervoor gekozen grenzeloos te bankieren. Geen eindeloze post van mijn bank. Gewoon een MasterCard voor aankopen. Verder niets. Dit omdat ik gekozen heb als een nomad te leven. Laptop, tablet, smartphone, snoeren, de Mickey Mouse knuffel en van schnabbel naar schnabbel.
Mijn volgende stap zal zijn om een meer nomad geschikt paspoort te verkrijgen. Dit omdat ik mij afvraag waarom ik belasting zou betalen. Het is niet iets wat ik graag doe. U wel? Een mooie eerste stap is het Belastingvrije paspoort en met 30% korting die coupon Tom u oplevert, is een verandering voor het goede in uw leven nog nooit zo makkelijk geweest.

Dat is 100
Een iconische mijlpaal is behaald. Ik moet toegeven dat ik het zelf niet eens doorhad, totdat ik de ratings en luistercijfers bekeek. Mijn 100ste podcast had ik online gezet. Eentje die was zoals ik het voor ogen heb. Ongeveer 1 uur, een boeiend gesprek, commentaar op het nieuws. Dit met wat mooie heldere perspectieven.
Nou is mijn vraag aan u heel simpel. Waarom gaat u mijn podcast niet gewoon volgen, geregeld luisteren? Dan mist u niets en heeft u toegang tot een wereldwijd perspectief. Gaat u ook luisteren?