Het aantal tekenen aan de wand groeit tegen de klippen op (Jack Hoogland)

Vorige week vertelde ik u al over Marc Faber’s waarschuwing. Hij verwacht dat straks een lawine van verkooporders over de beurs zal golven. Daarnaast zag ik vorige week berichten die erop duiden dat het slimme geld zich al op een forse beursdaling aan het voorbereiden is. Zie de titel hieronder.

Hedgefondsen zijn aandelen aan het verkopen, short posities aan het innemen en goud(aandelen) aan het kopen. Daarnaast zag ik het bericht dat de interesse van insiders (leden directie + RvC) om aandelen van hun eigen bedrijf te kopen, sinds 1988 niet meer zo laag is geweest.
Het aantal tekenen aan de wand groeit nu écht tegen de klippen op! Het kan best zijn dat de beurs eerst nog een beetje doorstijgt. Maar de beurs gaat binnenkort een forse daling voor de kiezen krijgen. Misschien zelfs een zéér forse daling. Het is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je daar geen slachtoffer van wordt. Nog beter is om te zorgen dat je daarvan maximaal profiteert.
Daarom is WoensdagTrader-Trend juist nu een ideale strategie. Zolang de beurs blijft stijgen, profiteer je daar als WoensdagTrader-Trend abonnee dubbel en dwars van. Maar zodra de beurs straks die forse daling voor de kiezen krijgt, ga je pas écht veel winst maken.  Wij gaan voor 100% rendement in 2017!
Meldt u hier aan voor deze superstrategie!