Het allerbeste rapport ooit? (Jack Hoogland)

Een ongekend goedkoop aandeel van een bedrijf dat enorm hard profiteert van de nu aan de gang zijnde wederopstanding van de Amerikaanse fracking industrie.
(De frackers wisten na de val van de olieprijs hun kostprijs te verlagen van $70 naar slechts $30 per vat, waardoor ze nu weer volop winst maken.)

Het product dat dit bedrijf levert is onmisbaar voor oliebedrijven die aan fracking doen. Nóg mooier is dat dit bedrijf op precies het juiste moment uitbreidde, namelijk toen de markt op haar gat lag.
Dit jaar én volgend jaar enorme winstgroei. Noteert slechts 4 keer de voor 2018 verwachte winst. Directie bezit 37% van de aandelen.
Dit aandeel kan binnen een jaar niet met 100%, niet met 200%, maar met zelfs 300% in koers stijgen!
Daarnaast het fantastische tech-aandeel, van een bedrijf dat wereldwijd actief is in een markt die in 2020 maar liefst 4 tot 5 keer zo groot zal zijn als in 2016. Noteert slechts 10 keer de jaarwinst, terwijl het bedrijf dit jaar maar liefst 75% winstgroei realiseert. Levert ook nog ruim 2% dividend op. Altijd mooi meegenomen!
De koers moet binnen een jaar met minimaal 150% omhoog om van een enigszins normaal gewaardeerd aandeel te kunnen spreken!
En als klap op de vuurpijl…
Klik hier om verder te lezen