Het gaat EXTRA TIPS regenen! (Jack Hoogland)

Misschien hebt u het de afgelopen weken al meegekregen. Goud en zilver zijn nu al twee maanden in prijs aan het stijgen. Ik gaf u een dikke maand geleden al de fundamentele, ofwel macro-economische reden waarom goud en zilver dit jaar fors in prijs zullen stijgen. Die reden is sindsdien alleen maar sterker geworden. En terwijl de gemiddelde burger totáál geen interesse meer heeft in goud en zilver, zag ik deze week berichten dat bij grote Amerikaanse goudaanbieders plotseling opvallend grote kooporders begonnen binnen te komen.

Vorige maand stuurden we onze TopAandelen-abonnees al een extra tip. Voor een goudaandeel dat haar hoogste jaarkoers bereikte. En dat nog héél veel stijging voor de boeg heeft. En op onze koersgrafieken zien we dat diverse andere goud- en zilveraandelen hard op weg zijn om door hun hoogste jaarkoers te breken!
Zodra dat gebeurt, sturen we onze TopAandelen-abonnees een signaal toe. Zodat ze maximaal kunnen profiteren van de honderden tot zelfs duizenden procenten koersstijging die deze aandelen nog voor de boeg hebben. Want geloof het of niet. Goud gaat de komende jaren naar $7000. En zilver naar $200. En waarschijnlijk nog veel hoger dan dat.
Het gaat de komende maanden EXTRA TIPS regenen! Als TopAandelen-abonnee gaat u daar maximaal van profiteren.