Het is voorbij (Lodewijk Hof)

De slimste jongens en meisje binnen de wereld van zakenbanken hebben een nieuwe conclusie getrokken: het is voorbij. De periode van hoge stijgingen op de beurs is voorbij. Althans, dit is volgens Goldman Sachs voor 99% zeker. Dit is niet iets waar deze “koningen van Wall Street” makkelijk over denken. Goldman Sachs heeft meerdere heldere redenen om dit te zeggen. De feiten zijn helder.

  • De afgelopen 10 jaar is er bijna geen economische groei geweest.
  • De gehele koersstijging is het gevolg geweest van een nog nooit eerder vertoonde interventie van de wereldwijde centrale banken,
  • De Koers / Winst verhoudingen staan historisch hoog,
  • Dankzij de blockchain revolutie is er een nieuwe sanering op komst,

Dit is in het verleden eerder vertoond. Dit was in 1929. Net voordat de grootste transitie van vermogen uit de recente geschiedenis heeft voorgedaan. Toen aandelen voor historisch lage waarden verkocht werden hebben mensen hun slag geslagen. Als u zich hierbij bedenkt dat Goldman Sachs en Fidelity massaal leningen met aandelen als onderpand gaan aanbieden dan weet u hoe laat het is. In 1929 heeft deze methode voor een versnelling van het instorten van de beurskoersen gezorgd. De partij die al deze aandelen als onderpand gaat accepteren zegt dat deze waarden gaan instorten, althans het is 99% zeker.

Ik weet niet of Goldman Sachs gelijk heeft. Ik weet wel dat ze tot op heden vrij constant gelijk hebben. Ze betalen niet voor niets het meeste en de slimste jongens en meisjes gaan er niet voor niets graag werken.

Ik weet wel dat ik me kan voorbereiden. Ik weet dat er verstandige dingen zijn om te doen. Om te beginnen moet ik, en u dus, zich niet afsluiten voor het nieuws en de mogelijkheden. Historisch gezien is goud een stabiele belegging. Goud is iets wat waarde vast is. Goud handhaaft zijn waarde. Dat goud kunt u verkopen om aandelen te kopen. Of u belegt in goud mijnen. Binnen de goud mijnen en de goud sector zijn er goede en slechte bedrijven. De goede investeringen bent u naar op zoek. Deze treft u in het goud rapport en met coupon beursgoud krijgt u een mooie 25% korting. Hoe comfortabel wenst u het om financieel beter te worden van wat Goldman Sachs heeft gezegd?