Hoe kan ‘iedereen’ miljonair worden? (Tom Lassing)

Het is niet alleen theorie. Ook in de praktijk is het zo dat eigenlijk iedereen die het wil ook daadwerkelijk euro-miljonair kan worden. In die zin staat al iets heel belangrijks… “iedereen die het wil”.
Er zijn maar weinig mensen die daadwerkelijk serieus miljonair willen worden. Zeker als ze weten wat ze er voor moeten doen.
Het probleem is namelijk niet het geld!
Het grootste probleem is de benodigde instelling. Het is net als afvallen. Iedereen kan een prachtig lichaam hebben. Toch zien we maar weinig mensen die op een goed gewicht zitten. Je moet het willen EN je moet er de juiste dingen voor willen doen. (Zie hier overigens een fantastische en GRATIS afslankmethode)
De grootste inspanning die 99% van de mensen die ‘zeggen’ miljonair te willen worden doen, is het kopen van een lotje van een loterij.
En daadwerkelijk lukt het een enkeling om daarmee miljonair te worden. De 99,9999% van de anderen is het geld aan het geven aan die enkeling die rijkdom in zijn of haar schoot geworpen krijgt. Niets er voor doen, en toch miljonair geworden zijn. Iedereen wil dat wel!
En daarom doet meer dan de helft van de bevolking mee aan loterijen. Daarmee is mij al duidelijk dat meer dan de helft van de bevolking er eigenlijk niets voor wil doen. Die vinden het ‘normaal’ dat je alles voor niets krijgt.
Zo werkt het echter niet. (Op die enkele loterijwinnaar na)
Hoe werkt het wel?
Je hebt veel meer kans als je zelf bewust inzet op acties. Het is als bidden voor redding bij een ramp. Het werkt… maar alleen als je OOK de handelingen doet die erbij horen om de redding te krijgen waar je voor aan het bidden bent. Als je niets doet, ga je ook niets krijgen en is de kans kleiner dat je gered gaat worden.
Als je dus niet meedoet aan loterijen en je wilt door je eigen inspanning miljonair worden? Hoe doe je dat dan?
Het belangrijkste is dan waarschijnlijk niet het verdienen van het geld, maar het uitgeven!
We geven geld verkeerd uit!

We geven ons geld verkeerd uit

We geven ons geld verkeerd uit

Daar zit hem de sleutel. De rest is een kwestie van tijd. Je moet genoeg tijd hebben om eventueel met kleine eerste stapjes ook miljonair te worden.
www.succesverhaal.nl