Ideaal aandeel voor snelle 100% koersstijging (Jack Hoogland)

Donderdag stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport”. We ontdekten deze maand onder meer een aandeel van een bedrijf dat actief in een enorm groeimarkt. Winst stijgt dit jaar met maar liefst 160%!

Analisten stelden de winstverwachting deze maand fors opwaarts bij. Dit nadat de directie véél beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend maakte, en tegelijk een verhoging van het dividend aankondigde. Met het stijgen van de winst, zal uiteraard ook het dividend verder stijgen. Directie verwacht voor komend jaar minstens 10% dividendverhoging.
Koerspotentieel is enorm. Dividendrendement is nu 9,3%! Door de recente positieve ontwikkelingen, komt dit aandeel nu pas op de radarschermen van beleggingsfondsen. Dit aandeel is dan ook een ideale belegging voor beleggingsfondsen die zich richten op value-aandelen én voor fondsen die zich richten op dividend-aandelen.
Ruim 9% dividend. Denk u eens in hoe enorm veel dat is! Als de koers met 100% stijgt, dan is het dividend met ruim 4,5% nog steeds enorm hoog!
Dit aandeel is (naast het enorme dividend) daarom topkandidaat voor een snelle 100% koersstijging. Profiteer van dit enorme koerspotentieel én dividend!