Ik ben een beginnend internationaal vastgoedtycoon (Douwe Westervaarder)

Matching Capital biedt iets unieks: u en ik kunnen met een beperkt bedrag onder professionele begeleiding een internationaal vastgoedinvesteerder worden!
Hoe werkt het?
Matching Capital is een platform voor alternatieve financiering. Ze hebben goedkeuring van de AFM om te bemiddelen in opvorderbare gelden. Oprichter en directeur Douwe ken ik al jaren. Hij gaf geregeld lezingen over optiebeleggen bij mij in Best en we hebben al veel zaken samen gedaan.
Matching Capital selecteert aantrekkelijke vastgoedprojecten in binnen- en buitenland en maakt het mogelijk om mee te doen als geldlener, met een duidelijk rendement en de zekerheid van een zakelijk onderpand.
Op dit moment is het mogelijk om deel te nemen in de ontwikkeling van twee appartementen met dakterras op een toplocatie in hartje Barcelona.
De ontwikkelaar is erg goed bekend in de stad, heeft de laatste 20 projecten zonder uitzondering winstgevend afgesloten, en heeft een Nederlandse directie.
Wat mij betreft een prima kans om met professionele begeleiding, lokale expertise en onder toezicht van de AFM een beheerste investering te doen met zekerheden. Om te leren en op hetzelfde moment geld te verdienen. De details vind u hier.
NB Waarom internationaal vastgoedtycoon? Ik vind het gewoon leuk en motiverend om mezelf zo te noemen!
NB2: Op 26 oktober geef ik een presentatie over dit project in Best! Komt u ook?