Inkomen via Beleggen (Tom Lassing)

Harm van Wijk biedt aan: Gratis online training: “Hoe je een maandelijks inkomen opbouwt met beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen.”
Afgelopen vrijdag heb ik de online training gevolgd van Harm van Wijk. Ik ken Harm al jaren en ik weet dat hij indrukwekkende resultaten haalt met beleggen. Eén van zijn portefeuilles staat bijvoorbeeld op dit moment op 92% winst vanaf 1 januari. Gemiddeld staat hij nu met zijn portefeuilles op 29,8% gerekend vanaf 1 januari 2017.
Harm gaf vrijdag een gratis online training waar ik zeer waardevolle inzichten te horen kreeg. Zaken die naar mijn idee lang niet iedere belegger al van op de hoogte is. Ik ben al jaren met beleggen bezig, en ben voortdurend bezig om te kijken hoe ik mijn resultaten kan verbeteren. Ook ik had af en toe zoiets van… Oh ja… :-)
Door de inzichten die ik afgelopen vrijdag kreeg, kan ook ik mijn aanpak weer even wat aanscherpen. Ik probeer iedere keer weer net iets beter te worden dan het jaar daarvoor. Dat heeft me geen windeieren gelegd.
Harm deelt in zijn gratis online training drie geheimen van professionele beleggers. Hij liet bijvoorbeeld 1 bewezen strategie zien waarbij hij meer dan 20% rendement per jaar haalt met aandelen. Gewoon door het volgen van de pijlen.
Met 5 minuten per week kan je deze strategie volgen. Ook ideaal voor mij omdat ik een drukke agenda heb. De risico’s zijn zeer beperkt door het gebruik van een stop loss. Het slechtste jaar (2008, toen de AEX 50% daalde) was -19%. Het beste jaar was +76%.
Harm heeft hiervoor zelfs een stuk software ontwikkeld waarmee je eenvoudig de groene en rode pijlen op je scherm krijgt. Op deze manier kun je eenvoudig kijken hoe deze strategie het in de afgelopen 25 jaar gedaan heeft. Volledig transparant dus.
Ook liet hij een strategie zien met opties waarbij de software doorrekent welke opties je wanneer moet openen en wanneer je deze moet sluiten. Ook dit zag er weer zeer solide uit. Maar dat ben ik wel gewend van Harm.
Ik moet zeggen, het ging allemaal wel erg snel, maar hij heeft in 1 uur tijd heel veel waardevolle dingen gedeeld. Het was mijn investering van 1 uur meer dan waard. Zelfs voor een oude rot in het vak zoals ik.
Ik heb Harm gevraagd of hij aanstaande vrijdag opnieuw de online training wil geven. Hij heeft dit toegezegd dus je kan je aanmelden voor aanstaande vrijdag. De online training is gratis. Ik raad je van harte aan om je aan te melden voor deze unieke live training.