Is het vergelijkbaar met 1998 of met 2000?

De gekte rond de Crypto’s is in sommige opzichten belachelijk. Zo is er een echtpaar dat 250 miljoen dollar ophaalde met een white paper dat ik beoordeelde als complete BS.
Toch zijn er dus beleggers genoeg die hun kletsverhaal slikten als zoete koek en het echtpaar kan nu met 250 miljoen dollar op zak bewijzen dat ze er toch wat mee kunnen doen.
Ik vrees het ergste, maar we gaan het zien.
Bijna dagelijks zijn er ICO’s en het ene verhaal is nog dunner dan het andere. Het is windhandel en als je je verhaal maar lekker weet te verkopen, met de nodige name-dropping en de juiste hype woorden, dan gooit de beleggersgemeenschap miljoenen naar je.
Ik denk zelf dat het nog slechts 1998 is.
Dit gaat nog veel gekker worden.
Dat is dan ook de reden dat ik op dit moment ook zelf meedoe. Zo ben ik zelf ook in bijvoorbeeld de gratis tip gestapt. Niet met een giga vermogen, maar ondertussen zit er toch al voor meer dan 1500 euro in die positie.
Bij veel andere initiatieven ging de koers x10 en (heel veel) meer… Kan dus nog leuk worden.
Zou het feest morgen compleet over zijn, dan ben ik niet mijn totale vermogen kwijt.
Op de vraag dus of het gekte is, is het antwoord volmondig ‘ja’. Of dat de reden is om niet mee te doen is mijn antwoord echter ‘neen’.
Ik doe graag mee in deze trend. Maar ik neem waarschijnlijk wel… achteraf gezien… straks veel te vroeg mijn winst.
Als de gekte namelijk over is, dan zijn koersdalingen van 90% de regel. Dat moet je je als belegger wel blijven realiseren.
Hier de gratis ICO tip
Je moet wel snel zijn, het is bijna over voor deze tip.