Lagere olieprijs is meer winst (Jack Hoogland)

Eind vorige maand vertelde ik u er al over in dit artikel. De olieprijs is gedoemd om verder te dalen, en dat is zéér gunstig voor twee aandelen uit ons nieuwe “Super Rendement Rapport”. Want dat geeft hogere bedrijfswinsten, en dus nóg hoger koerspotentieel en nóg meer dividend. Op de grafiek hieronder zien we dat de olieprijs is gedaald van $58 eind vorige maand naar $51 nu. En omdat de Amerikanen hun ruzie met Iran hebben bijgelegd, is de kans op een verdere daling van de olieprijs nu zelfs nóg groter geworden.

Zéér gunstig voor de aandelen uit ons “Super Rendement Rapport“, waarvan losse nummers helaas zijn uitverkocht. Onze TopAandelen-abonnees profiteren helemaal, want we stuurden ze vrijdag een extra tip. Een (bij)koopsignaal voor een eerder dit jaar geselecteerd aandeel, waarvan de koers al ruim 25% is gestegen, maar waarvan de winstverwachting voor 2015 zelfs een stuk harder is gestegen. Een aandeel dat ondanks een prachtige koersstijging dus nog steeds spotgoedkoop is!

Op de koersgrafiek zagen we de koers van het aandeel onder hoge handelsvolumes opwaarts uitbreken. Een teken dat steeds meer (grote) beleggers dit unieke aandeel aan het kopen zijn. Omdat de marktomstandigheden voor dit bedrijf nog een tijd lang zéér positief zullen blijven én omdat steeds grotere groepen beleggers dit aandeel nu ontdekken, kan de koers de komende zes maanden met nog eens 100% stijgen. Dat is superkoerswinst!

topaandeen

U ontvangt deze extra tip helemaal gratis bij een halfjaar- of jaarabonnement. We gaan voor minimaal 100% extra winst op slechts zes maanden tijd. Pak deze onvoorstelbaar grote kans op superkoerswinst!
Meldt u hier aan voor een TopAandelen-abonnement