Leer van miljardairs (Lodewijk Hof)

Miljardairs hebben iets beter gedaan dan de meeste andere mensen. Ze hebben een aanzienlijk bedrag bij elkaar weten te vergaren. Doorgaans overigens vooral in aandelen. Ze hebben toegang tot de beste adviseurs en kennis. Daarom even wat lessen die we moeten kopieren. Want waarom zouden we het wiel zelf uitvinden, als we van extreem succesvolle mensen kunnen leren?
1. Ga preppen
Preppers worden in de media belachelijk gemaakt. Een poging om een groeiende beweging te onderdrukken. Een beweging die ondanks het belachelijk maken enorm groeiende is. Zo heeft de gemiddelde supermarkt voor 3 dagen eten en drinken in huis. De overheden zijn niet in staat iedereen bescherming en beveiliging te bieden. Dus als u een tuin heeft is het een mooi moment om die steeds meer te gebruiken voor de vervaardiging van eten.
2. Regel een onderduik adres
Het is niet populair om te zeggen. Maar indien er een ramp uitbreekt, is het als stadsbewoner geen gek idee om weg te kunnen. Om een plekje in een veilige omgeving te hebben. Of waardeert u het om kogels te koppen? Ik blijf van al dat geweld het liefste zo ver mogelijk weg. Vooral stedelijke omgevingen zijn in tijden van toenemende onrust de plekken waar de klappen gaan vallen.
3. Weet er te komen
Dit is misschien een raar punt. Het is een schot voor open doel. Maar als u een onderduik adres heeft, dan moet u er ook kunnen komen. Vliegvelden worden gesloten, kunt u er dan nog komen? Zijn er grote en kleine wegen die er naartoe brengen? Zijn er oude smokkelaarspaden die u kunt gebruiken om u en iedereen die u in uw hart gesloten heeft veilig te stellen?
4. Beleg in Goud
Miljardairs doen andere dingen. Ze doen dingen om zichzelf te wapenen voor falen. Ze willen geen kapitaal verliezen. Dan is goud het beste om te doen. Gaat u ook wachten tot uw geld verdampt en waardeloos is of gaat u de lessen van miljardairs tot u nemen?