Maak gebruik van dit enorme voordeel! (Jack Hoogland)

Afgelopen vrijdag vertelde ik u in dit artikel hoe we met onze unieke GoedNieuwsBeleggen-strategie precies te werk gaan. We selecteren aandelen van bedrijven die positief nieuws hebben gepubliceerd, dus positieve media-aandacht genereren én die aan onze strenge eisen voldoen.

Er is echter één dingetje dat ik u vrijdag niet vertelde. Namelijk dat we als particuliere beleggers een enorm voordeel hebben. Ik vertelde u vrijdag dat u onderstaande zin absoluut moet onthouden:
“Positief nieuws leidt tot positieve media-aandacht. Positieve media-aandacht zorgt ervoor dat een aandeel op de radarschermen van professionele beleggers komt.”
Nadat u als GoedNieuwsBeleggen-abonnee van ons een koopsignaal hebt ontvangen, koopt u het aandeel diezelfde dag. Binnen een paar minuten bent u klaar. Professionele beleggers zien het aandeel op hetzelfde moment als wij op hun radarscherm verschijnen. Maar zij werken veel langzamer.
Allereerst werken fondsbeheerders vaak in hiërarchische structuren. Voordat ze een aandeel kunnen aankopen, moeten ze het eerst bespreken in een meeting met hun baas. Waardoor ze vaak pas dagen later hun kooporders inleggen.
Maar ten tweede…Klik hier om verder te lezen