Meer dan 1.000 procent koerspotentieel (Jack Hoogland)

Vorige week stuurden we onze TopAandelen-abonnees een bijgewerkt extra rapport, waarmee we enorm gaan profiteren van de komende bull markt in platinum en palladium prijzen. Ik vertelde u er al over in dit artikel. Wij verwachten dat de vraag naar platinum en palladium de komende jaren fors zal stijgen. Tegelijk staat het aanbod onder druk, omdat de meeste producenten door de lage prijzen al vier jaar lang alleen maar verlies lijden. Want wie heeft er nu nog zin om in een platinum- of palladiummijn te investeren? Niemand.

Deze edelmetalen zijn echter hard nodig om de uitstoot van broeikasgassen uit auto’s te beperken. En sinds deze maand weet iedereen dat autofabrikanten hier harder aan moeten werken. En dus méér platinum en palladium zullen moeten gebruiken. Wat echter veel belangrijker is om te beseffen, is dat slechts 11 op de 100 Chinezen een auto bezit. En slechts 2 op de 100 Indiërs. Terwijl dat in Nederland 53 op 100 is. Zie hier.
Eigenlijk hoef je alleen maar naar dat enorme verschil te kijken, en je weet genoeg. Denk u eens in dat over tien jaar 22 op de 100 Chinezen een auto bezitten. En 4 op de 100 Indiërs. Lijkt mij absoluut geen overdreven toekomstverwachting. Maar dat zijn wél 174 miljoen méér auto’s. Waarvoor enorme hoeveelheden extra platinum en palladium nodig zijn. Véél meer dan wereldwijd kan worden geproduceerd! We gaan dan ook keihard profiteren van een onvermijdelijke, jarenlange bull markt in deze twee edelmetalen.
Klik hier om verder te lezen