Mega dividend. Enorm koerspotentieel (Jack Hoogland)

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat fantastisch profiteert van de record krapte op de Amerikaanse huizenmarkt. Dit bedrijf kan de vraag naar nieuwbouwwoningen nauwelijks aan! Dit aandeel noteert nog geen 11 keer de jaarwinst, terwijl het bedrijf ieder jaar bijna 50% winstgroei realiseert. Zó goedkoop, te belachelijk voor woorden!

Daarnaast een werkelijk spotgoedkoop aandeel waarop je maar liefst 11% dividend krijgt. Een aandeel van een bedrijf dat met langlopende contracten werkt, wat ons beleggers extra zekerheid geeft. Maar tegelijk een bedrijf dat aan haar maximale capaciteit zit, en daardoor zowat gedwongen wordt om fors uit te breiden. Koers én jaarlijks dividend gaan de komende jaren fors stijgen!

En als klap op de vuurpijl een aandeel waarop je zelfs 14% dividend verdient! Een aandeel waar feitelijk géén risico aan kleeft, want de koers noteert fors onder de boekwaarde van het bedrijf. En dat terwijl dit bedrijf dit jaar 48% winstgroei realiseert en daar volgend jaar nóg eens 28% winstgroei bovenop plakt! Zelfs als de koers van dit aandeel vandaag met 100% stijgt, zit er nog steeds 7% dividendrendement op en is het nog steeds interessant voor dividendbeleggers!

Beter als dit ga je écht niet vinden! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

super rendement rapport