Mijn favoriete beleggingen (Jack Hoogland)

Regelmatig ontvangen we een mail waarin een lezer mij vraagt wat mijn absoluut favoriete belegging is. Van welke belegging ik het allermeest overtuigd ben. Ik heb er drie. En ik kan er niet tussen kiezen.

Goud en zilver
Platinum en palladium
Uranium
Het staat voor mij vast dat de prijzen van deze edelmetalen/grondstoffen de komende jaren zéér fors zullen stijgen. En dus wil ik beleggen in aandelen van bedrijven die deze edelmetalen/grondstoffen produceren. Want daarvan stijgt de koers nog véél harder. In de eerste helft van dit jaar hebben we al gezien dat de koersen van goud- en zilveraandelen gemiddeld zes keer zo hard stegen als de goudprijs. Dat was slechts een voorproefje van wat nog gaat komen.
Wat deze aandelen voor mij daarom nóg aantrekkelijker maakt, is dat je na aankoop desgewenst vijf jaar lang naar een onbewoond eiland kunt gaan, en je er totaal geen zorgen over hoeft te maken. Want de prijzen van goud, zilver, platinum, palladium en uranium zullen méér dan vijf jaar lang blijven stijgen. En die stijging zal in 2017 definitief worden ingezet.
Deze aandelen zijn dus niet alleen mijn favorieten voor de langere termijn. Voor mij zijn het tegelijk de allerbeste beleggingen voor 2017. Als TopAandelen-abonnee zult u volledig meeprofiteren van deze ontwikkeling. Als extra bonus rapporten ontvangt u 1) Alle dit jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips, 2) Het platinum- en palladium rapport en 3) Het uranium rapport
Maak van 2017 uw allerbeste jaar ooit!