Netwerk marketing, multi level marketing en de Dutch Design Week (Lodewijk Hof)

Het moet er eens van komen. We hebben het over netwerk marketing en multi level marketing. Weer eens iets anders. Ongetwijfeld bent u ook benadert voor zo’n activiteit. Er zijn goede en slechte bij. Doet u mij per email lodewijk @ hofprofit . com maar uw ervaringen toekomen. Rambam had er een boeiende uitzending over.
Maar een goede netwerk marketing organisatie stelt u in staat u zelf te ontwikkelen. Dat is weer eens wat anders. Gewoon zelf u ontwikkelen. Daarom sprak ik met Gordon Attard. Een contact van mij uit Malta die al jaren zijn boterham in deze activiteit verdient.
Daarnaast is Eindhoven weer een gekkenhuis. De Dutch Design Week is er weer. Ruim 300,000 mensen van buiten de stad komen langs. Ze komen kijken naar iets wat begon als de afstudeer tentoonstelling van de Design Academy. Een onderwijs organisatie die vooral goed is met design, maar niet met de begroting. Lees ze zijn eerder bijna failliet gegaan. De gemeente Eindhoven heeft weer wat geleend (die zijn zelf net zo failliet) en ze konden weer doorgaan.
Eigenlijk zijn dat toch hele goede redenen om naar mijn podcast te luisteren? Al was het maar omdat u dan het antwoord weet op de volgende vraag: waar kan je de meeste goede ideeën aantreffen? Wie het weet mag het zeggen.