Nooit meer twijfelen (Susan Hayes-Culleton – Vectorvest)

VectorVest is gebouwd om onmiddellijk door het nieuws, de afleiding en ruis heen te kijken en in seconden de aandelen te pakken met een lange termijn groeipotentieel, consistentie en voorspelbaarheid (sterke financiële performance). Specifiek aandelen die een sterke beweging maken en dus echt momentum hebben.
Dit gaat snel en eenvoudig:
De eerste is de “Stock Viewer”. Download en open VectorVest, log in en klik op de tab “Viewer” en kies “Stock viewer”. Daar tref je direct de top tien lijst van aandelen met de hoogste VST (Value, Safety and Timing).
Hieronder een recent screenshot uit de Stock Viewer. Gebruik is simpel: een waarde van boven de 1,00 is gunstig. De hoogste waarde is 2, de laagst mogelijke waarde 0.
China Lodging (HTHT) is het allerbeste (in de VS genoteerde) aandeel op basis van VST. De Relative Value, Relative Safety en Relative Timing –indicatoren, staan alle hoog, net als de Comfort Index (CI), deze is zelfs 1,87 dus bijna de maximale waarde van 2. Deze indicatoren zijn alle uniek, alleen bij Vectorvest, en worden elke dag actueel bepaald.
Zaterdagochtend 17 februari 2018 een gratis presentatie in Best. Kom ook kijken! Aanmelden kan hier: