Nu nóg minder risico. Nóg meer koerspotentieel! (Jack Hoogland)

Ik kom nog even terug op het prachtaandeel waarover ik u afgelopen maandag al vertelde. Het aandeel waar volgens ons nauwelijks risico aan kleeft, terwijl we er wél een snelle koerswinst van 30% tot 50% mee verwachten te behalen. Want er is nog meer positief nieuws. De koers steeg de eerste dagen al met 3% terwijl de beurs licht daalde. Een eerste indicatie dat beleggers inspelen op een (door het activistische hedge fonds gewilde) overname.

Maar het écht goede nieuws is dat dit bedrijf eergisteren met fantastische kwartaalcijfers kwam. Fors beter dan door analisten werd verwacht. Prachtige omzetgroei en een werkelijk fenomenale winstgroei. Waarna de koers gisteren met nog eens fors steeg, en waardoor we binnen een week op 9% koerswinst staan.

Door dit zéér positieve nieuws zitten we met dit aandeel nu in een ideale situatie. Want door deze prachtige kwartaalcijfers kan de uiteindelijke overnameprijs alleen maar hoger worden. Alle reden om reeds voor de komende dagen/weken een forse koersstijging te verwachten. Reageer daarom snel! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”!