Onroerend goed beleggingen (Tom Lassing)

Het voordeel van onroerend goed beleggingen is het feit dat u van het beursgemanipuleer van de banken af bent. De huizenprijzen staan niet los van wat de banken doen, maar het voordeel is wel dat de prijzen niet dagelijks door de banken bepaald worden.
Het voordeel komt ook met enkele nadelen. Zo is de liquiditeit uiteraard een stuk minder. Bij een investering in onroerend goed komt de investering pas weer vrij als het onroerende goed weer verkocht is.
Je moet als investeerder dus wel in staat zijn om even op je geld en je rendement te wachten.
Het gaat ook om grotere investeringen. Dat maakt het minder bereikbaar voor de kleine belegger.
Dat is jammer, want er is goed rendement met onroerend goed te behalen. Het is dus eigenlijk best wel zuur dat je dit rendement alleen kunt halen als je al rijk bent.
Ik kan daar niet veel aan veranderen, maar wel iets.
Immers kan je zelf huizen gaan kopen, opknappen en weer doorverkopen of verhuren, maar je kan natuurlijk ook ‘meedoen’ met anderen die dat al doen. Dan nog zijn stevige bedragen nodig, maar je hoeft dan niet alles zelf voor te financieren. Tevens kan je ‘samen’ meer projecten oppakken en via die weg het risico ook spreiden.
Great Britain Properties is zo’n partij die in Engeland en Wales actief in die markt is en andere beleggers de kans geeft om mee te doen.
Via deze weg komt de onderneming aan vermogen om huizen mee te kopen en te verbouwen en komen investeerders aan de kennis en handelingen van de handelaren en verbouwers. Door de winst samen te delen kan hier een heel interessante samenwerking ontstaan waarbij iedere deelnemer in deze opzet wint.
Ze werken met een beproefde succesvolle methode waarmee ondertussen al meer dan 1300 huizen verhandeld zijn.
Op 3 maart komt Pieter Monsma in Best uitleggen hoe hun methode werkt en onder welke voorwaarden u als belegger mee zou kunnen doen. Klik hier voor eer informatie