Ook dit aandeel kan enorm hard in koers gaan stijgen!

Afgelopen vrijdag stuurden we voor onze TopAandelen service twee verkoopsignalen uit. We konden een winst van ruim 100% op twee maanden tijd én een winst van 70% op slechts één maand bijschrijven. Zulke enorm snelle winsten behaal je als belegger niet vaak!

Maar we hebben deze maand wél een aandeel ontdekt waarvan wij een forse koersstijging op korte termijn verwachten. Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen abonnees. En deze maand ontdekten we onder meer een aandeel dat slechts 4 keer de voor dit boekjaar verwachte winst noteert. Daarbij is de koers van het aandeel ongeveer gelijk aan de tastbare waarde van het bedrijf, waardoor er nauwelijks risico op zit.

Wij berekenden voor de langere termijn een koerspotentieel van 520%. Maar tegelijk verwachten we dat het aandeel na presentatie van de volgende kwartaalcijfers wel eens héél hard in koers kan gaan stijgen. Een stijging die misschien zelfs in de buurt komt van wat we met de hierboven vermelde twee aandelen hebben meegemaakt. Ik ga dit aandeel daarom vandaag nog aankopen! U ook? Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”