Op veler verzoek (Jack Hoogland)

De hele week ontvingen we al mails van lezers met de vraag of ze ons in 2016 uitgebrachte speciale goud/zilverrapport kunnen bestellen. Na mijn artikel van donderdag ontvingen we nóg meer verzoeken van lezers. Dat de koersen van goud- en zilveraandelen ongekend hard kunnen stijgen, is inderdaad een stuk geloofwaardiger als je weet dat dit in het verleden al eerder is gebeurd.

Mocht u denken dat de koersgrafiek die ik u vrijdag liet zien een uitzondering was, dan heb ik er hieronder nog één voor u. De koers van dit goudaandeel steeg tussen 1985 en 1996 met maar liefst 5480%. Dan praat je écht over duizenden procenten!
Naar aanleiding van de vele verzoeken van lezers hebben we ons speciale rapport vandaag bijgewerkt. We hebben dit rapport uitgebracht om ervoor te zorgen dat u, ook als u geen TopAandelen-abonnee bent, zo maximaal mogelijk kunt profiteren van de komende hype in goud- en zilveraandelen.
In dit speciale rapport hebben we twee goudaandelen + twee zilveraandelen voor u geselecteerd. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat alle vier de aandelen voldoen aan onderstaande kenmerken:
Klik hier om verder te lezen