OPRICHTING BEDRIJF (Deva Luysterburg)

Afgelopen week stonden drie gesprekken gepland. Het eerste gesprek, met een kleine investeerder in Overvloedgolf, ging niet door omdat ik het maken van een afspraak aan een gemeenschappelijke vriend had overgelaten, en die bleek geen concrete afspraak gemaakt te hebben waardoor de afspraak niet door ging.

Leermoment 1. Daarna volgde een afspraak met een potentiële investeerder bij Van der Valk in Spier. Helaas hadden we te weinig tijd, waardoor het gesprek werd beëindigd voordat hij feedback kon geven of ik een concreet aanbod kon doen. Frustrerend. Leermoment 2. Het derde gesprek, met iemand die alles zou weten over crowdfunding, was erg kort omdat hij een dubbele afspraak had gemaakt… Ik heb wel wat informatie meegekregen, dat ga ik nog bestuderen.
Een opsteker was dat Tom Lassing, die elke dag een gratis financiële nieuwsbrief stuurt (www.beursbox.nl) positief staat tegenover mijn bedrijf. Hij heeft zelf 15 jaar geleden iets soortgelijks proberen op te zetten. Tom heeft me veel feedback gegeven en het is me duidelijk geworden dat ik op dit moment potentiële investeerders te weinig te bieden heb. Mijn mooie plannetje om 49% van de aandelen Overvloedgolf te verkopen is door Tom lekgeschoten, omdat ik daar zelf veel baat bij heb maar de investeerder te weinig. Het plan waar Tom mee kwam vond ik voor mezelf te onvoordelig. Ik moet nu iets nieuws bedenken waardoor de investeerder op eerlijke wijze beloond wordt voor zijn/haar financiering. Iemand ideeën?
Het is me ook duidelijk geworden dat ik al op korte termijn financiering nodig heb, al is het alleen maar om me als belegger te kunnen blijven ontwikkelen. Want de te verkopen aandelen zijn nu wel zo’n beetje op.
Ik wil mijn bedrijf starten met 1 miljoen euro om SUBSTANTIËLE BELANGEN VAN MINSTENS 0,1% VAN DE UITSTAANDE AANDELEN IN EXPLORATIEBEDRIJVEN te kunnen kopen. Het geldgebrek doet nu nog pijn, maar ik ben er hoe langer hoe vaster van overtuigd dat Overvloedgolf een enorm succes gaat worden en dat de financiering vroeger of later gaat lukken. Mijn UNIEKE projectmatige opzet en ambitieuze doelstelling zullen voor dat succes gaan zorgen. Wil je investeren? Neem dan snel contact met me op en doe een voorstel! Mail me op overvloedgolf@gmail.com