Opties voor de ambitieuze beginner (OptieAcademy)

Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor het seminar Opties voor de ambitieuze beginner dat we op woensdag 19 augustus verzorgen bij Beursbox te Best. Dit seminar is speciaal bedoeld voor beleggers met weinig tot geen ervaring met opties. Het seminar zal in het teken staan van onze filosofie (4 M’s) en handelsstrategie.
We laten zien hoe u gemakkelijk met opties in iedere markt kunt werken. We zullen actuele kansen in de markt aangeven en een aantal optiestrategieën uiteenzetten. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
In een informele setting kunt u na afloop persoonlijk kennismaken met het OptieAcademy-team en andere deelnemers. U kunt u aanmelden per e-mail of per telefoon. Vol = vol. Het seminar vindt plaats in Best, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Kosten bedragen slechts €20 per deelnemer, inclusief koffie, thee, water parkeergelegenheid. De eerste 8 snelste aanmelders hoeven niets te betalen.

U kunt uw aanmelding per e-mail of per telefoon aan ons doorgeven. Wij wensen u veel succes met het (optie)beleggen en heten u graag van harte welkom!

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl  (Geeft u wel aan dat u dit in deze Beursblik nieuwsbrief gelezen heeft.)