Pak 11% dividend op deze mega groeier! (Jack Hoogland)

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees. En deze maand ontdekten we onder meer een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf wiens omzet en winst écht tegen de klippen op groeien. Deze maand presenteerde dit bedrijf nog ongekend goede kwartaalcijfers!

Dit nog relatief jonge bedrijf werkt met langlopende contracten, en dat geeft extra zekerheid voor de komende jaren. Zekerheid dat het bedrijf ook de komende jaren winst blijft maken. Maar tegelijk zit het bedrijf nu al aan haar maximale capaciteit. Het kan op dit moment daarom geen nieuwe klanten aannemen! De directie heeft dan ook direct een forse capaciteitsuitbreiding in gang gezet, waardoor we óók voor de komende jaren forse winstgroei kunnen verwachten.
En het allermooiste van alles: je ontvangt als aandeelhouder ieder kwartaal dividend. Bijna 11 procent op jaarbasis! En gezien de verwachte winstgroei, zal dit toch al superhoge dividend de komende jaren nog fors verder stijgen!
Van dit soort kansen kan je normaal gezien maar korte tijd profiteren. Want wij zijn écht niet de enige beleggers die op zoek zijn naar dit soort dividendtoppers.