Profiteer van de vergrijzing. Maar doe het slim!

Een ontwikkeling waarop je als slimme belegger absoluut wilt inspelen is de vergrijzing. Je hoeft geen glazen bol te bezitten, om te kunnen voorspellen dat het medicijnengebruik de komende jaren door de vergrijzing enorm zal toenemen. En dat daardoor ook de biotechnologie (ontwikkeling nieuwe medicijnen) een gouden toekomst tegemoet gaat. Probleem is alleen dat er zoveel valkuilen zijn.

Wordt een nieuwe medicijn afgekeurd, dan knalt de koers van een een biotech-aandeel keihard omlaag. En loopt een patent af, dan daalt de omzet van een farmaceutisch bedrijf fors en daarmee de koers van het aandeel. Niet gemakkelijk dus om succesvol te beleggen in deze sector.

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten wij echter een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat van al dit soort zaken geen last heeft. Dit omdat het een producent is van actieve ingrediënten voor medicijnen en dus levert aan een groot aantal verschillende biotech- en farmaciebedrijven. Een toeleverancier dus van de gehele farmaceutische industrie. En dus een aandeel waarmee je zonder veel risico enorm profiteert van de vergrijzing en de daardoor steeds groeiende vraag naar medicijnen. Het aandeel noteert nu slechts 11 keer de jaarwinst, terwijl voor volgend jaar bijna 50% winstgroei wordt verwacht.

Laag bedrijfsrisico, laag koersrisico, hoge winstgroei, hoog koerspotentieel, rooskleurige toekomst, inspelen op een zekere trend. Wat kan je je als belegger nog meer wensen? Bestelt u hier snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”.