Profiteer van deze gigantische groeimarkt! (Jack Hoogland)

Van je huis een Smart Home maken, waarbij je vanaf je telefoon of tablet middels één besturingssysteem muziek, video, televisie, camera’s, verlichting, temperatuur, alarmsysteem etc. kunt controleren en beheren. Van waar ter wereld je ook bent. Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand een spotgoedkoop aandeel van een fantastisch bedrijf dat precies dáárin gespecialiseerd is.

Dit bedrijf is actief in een enorme groeimarkt, die feitelijk nog in de kinderschoenen staat. Het heeft in de VS tot nu toe van 250.000 huizen een smart home gemaakt. Terwijl het totale marktpotentieel 14 miljoen is! Daarnaast is dit bedrijf begonnen om een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde dealers op te bouwen. Waardoor het nu al actief is in 80 landen. En waardoor het totale marktpotentieel nog vele malen groter is geworden.
Omzet stijgt dit jaar met 25% en de winst met maar liefst 35%. En die trend zal de komende jaren absoluut doorzetten! Ongekend marktpotentieel. Snelle internationale uitbreiding. Spotgoedkoop aandeel. Omzet en winst knallen omhoog. Directie bezit 17% van de aandelen.
Ongekend hoog koerspotentieel!