Profiteer van gegarandeerde 100% koerswinst! (Jack Hoogland)

Eerder vertelde ik u in dit artikel waarom in de VS een subprime crisis voor autoverkopers en autoleningen onvermijdelijk is. Het totale saldo aan autoleningen is tot een schrikbarend niveau opgelopen. En een derde deel van dat enorme bedrag is geleend aan mensen die financieel veel te zwak zijn om geld te lenen. Zodra het economisch even tegen zit (het staat 100% vast dat die recessie er komt), gaat het aantal wanbetalers de spuigaten uit lopen.

En daardoor gaan kredietverstrekkers en autoverkopers moeilijke tijden tegemoet. Zeer moeilijke tijden. In dit artikel vertel ik u echter dat u kunt profiteren van 100% koersdalingen, die naar mijn bescheiden mening zowat gegarandeerd zijn.
En je hoeft geen financieel genie te zijn om in te zien hoe belachelijk deze situatie is. Ieder logisch denkend mens weet direct dat bedrijven die zó worden geleid, onmogelijk kunnen overleven.
De afgelopen vier jaar waren fantastisch voor de Amerikaanse markt voor auto’s en autoleningen. De bedrijven waarvan wij de aandelen voor ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” selecteerden, profiteerden daar uiteraard van. Ze maakten de afgelopen jaren volop winst.
Een normaal bedrijf legt in goede tijden een deel van die winst opzij. Bouwt een spaarpotje voor als er mindere tijden aanbreken. De directies van deze bedrijven deden juist het omgekeerde.
Klik hier om verder te lezen