Profiteer van megadividend + snelle koerswinst! (Jack Hoogland)

Een uniek goudaandeel. Van een bedrijf dat investeert in een alsmaar groeiende reeks veelbelovende goudmijnen. Dat in ruil daarvoor vele jaren lang een vast percentage van de opbrengst krijgt. Een aandeel waarmee je niet wordt blootgesteld aan de operationele risico’s die aan andere goud- en zilveraandelen kleven.

Waarmee je zelfs forse koerswinst behaalt als de goudprijs niet verder zou stijgen. Maar waarmee je wél enorm profiteert van de fors stijgende goudprijs, die wij voor de komende jaren verwachten. Langjarige inkomstenstroom. Laag risico. Dividend. Enorm koerspotentieel. Wat kan je als belegger nog meer wensen?
Daarnaast een ongelofelijk goedkoop aandeel van ’s werelds meest winstgevende koperproducent. Dat actief is in ’s werelds meest strategische, meest veelbelovende regio. Dit bedrijf gaat maximaal profiteren van een ongekende hausse aan infrastructuur investeringen, die we de komende jaren gaan zien in veel Aziatische landen.
Realiseert dit jaar 25% winstgroei, maar noteert een ongelofelijk lage 6 keer de jaarwinst. Het aandeel noteert daarnaast fors onder haar boekwaarde. Waardoor het feitelijk een risicoloos aandeel is. Wij berekenden maar liefst 600% koerspotentieel voor dit belachelijk goedkope aandeel!
En als klap op de vuurpijl…
Klik hier om verder te lezen