Rendementen waar je van kan dromen (Tom Lassing)

Mijn collega van Rendabel Beleggen (werkzaam voor en bij Aurea Asset management) zegt altijd dat hij voor een rendement van 10 tot 20% op jaarbasis staat.
Dat is een net percentage.
Vorig jaar (2015) zat hij er misschien wel te fors boven. Ik schreef daar recent al over. Hij scoorde meer dan 80% goed.

Op zijn euro portefeuille haalde hij 25% en op zijn dollar portefeuille zelfs netto 26% rendement.
Nu wordt u op Internet ongetwijfeld net als ik ook bestookt met tipgevers die schermen met véél hogere percentages. Ik weet het.
Die veel hogere percentages zijn ook mogelijk en zijn volkomen reëel… in uw dromen.
Maar als u liever droomt, laat ik dan niet degene zijn die u wakker maakt, maar ga voor die dromen! U wordt vanzelf wakker als uw geld op is.
Mijn collega heeft ondertussen een strategie die hij de Multi-Asset strategie noemt. Hij kiest bewust voor product differentiatie in combinatie met verschillende beleggings categorieën. Ook maakt hij gebruik van tactische asset allocatie. In feite een dure set woorden om aan te geven dat je de nadruk legt op trends die het goed doen om daar dus extra rendement mee te scoren. Niet slimmer denken te zijn dan de markt even je winstjes meepikken op de golf van de markt. Het werkt, zo blijkt wel.

BeursBox Extra abonnees gaan zijn de komende tijd meer losse tips van hem krijgen.

Enkele tips die helaas de Beursbox Extra leden ook nog misliepen zijn:
Mais Op 23-04-2016 tipte hij een optie strategie. Kopen van een put op maïs. Hier betaalde hij een prijs van 1050.- USD
Hij verkocht deze optie 22-72016 voor een prijs van 3.168.75 UD. Dat is een winst van 2118.75 USD en een bruto rendement van 200%

Palladium Op 10-5-2016 kocht hij een call optie op palladium en betaalde een prijs van 527,00 USD. Hij verkocht deze optie op 22-7-2016 voor een prijs van 4.240,- USD.
Dat is een winst van 3.540.00 een rendement van 671%.

Naast tips waarschuwt hij ook wel eens voor de risico’s,
Zo waarschuwde hij recent om vooral vanaf dat moment weg te blijven uit het aandeel Nintendo. De gekte rondom het spelletje Pokemen Go had ook de beurskoers fors in beweging gebracht. Hij waarschuwde 20 juli op de koers van 35,8500 Yen per aandeel. Op 25 juli stond het aandeel op  23,220,00 Yen. Dat is een daling van 50%!

Er komt binnenkort een nieuw rapport van zijn hand uit! U kunt het hier gratis aanvragen, maar het is wel met een belangrijke eis.
Aurea Asset Management geeft het rapport gratis weg, maar wil zich dan wel eerst telefonisch aan u voorgesteld hebben.
U bent niets verplicht bij het telefoongesprek, maar ze zijn een serieuze partij en zien ook graag dat u serieus naar het rapport kijkt en dat u goed overweegt hoe met de tips om te gaan. Ze geven u het rapport gratis weg, maar willen graag vertellen wat ze eventueel nog meer voor u kunnen betekenen.

Daarnaast is het misschien ook een mooie reden om daarnaast ook Beursbox Extra abonnee te worden?