Spectaculaire Cacaoprijzen bieden u mogelijk 160% (Rendabel Beleggen)

De Cacaoprijzen staan op hun laagste punt sinds vier jaar! We zien hier een beleggingskans.

De vraag is of nu al het slechte nieuws is verwerkt, in de huidige belachelijk lage prijs.
Dat weten we pas achteraf definitief. Maar er zijn wel redenen om positief te zijn:
Er is namelijk grote kans dat de grote grondstof Hedge Fondsen deze huidige lage koers gaan  aangrijpen om massaal posities in Cacao Futures te nemen.

Onderaan dit artikel kunt u van ons kosteloos een strategie ontvangen waarbij een winstpositie van 160% mogelijk is!
We hebben een constructie gemaakt van een future met een optie, met een investering van 7.500,-USD, een risico van 1.500,- USD en een winstpotentie van 12.000,- USD.
Op zoek naar geweldig rendement ?  >>Schrijf hier in en ontvang kosteloos onze strategie <<

Wat u nog niet wist over Cacao
1. Theobroma cacao is de wetenschappelijke Latijnse naam voor cacaobomen die thuishoren in de diepe tropische regio van Zuid Amerika.
2. Cacao bomen moeten worden geplant naast hogere bomen om ze te beschermen tegen direct zonlicht. Daarom worden cacaobomen onder mango en papaya bomen geplant. De bodem (of terroir, zoals in wijnbereiding) heeft invloed op de smaak van de cacaobonen.
3. Cacao bomen groeien in warme en vochtige klimaten, zoals tussen de breedtegraden 20 ° noord en 20 ° ten zuiden van de evenaar. Ivoorkust en Ghana zijn grootse producenten.
4. Het duurt 3 tot 5 jaar voor de cacaoboom vruchten draagt. Elke boom produceert ongeveer 30 tot 40 vruchten per jaar, maar dat is voldoende om slechts 1 kg chocolade te maken.
5. Elk stadium van de cacaoproductie wordt met de hand gedaan: planten, irrigatie, oogsten, fermenteren en drogen.
6. Meer dan 70% van cacao in de wereld komt uit West-Afrika dat het grootste deel van de cacao die voor massa-geproduceerde chocolade gebruikt wordt levert.
7. Het Verenigd Koninkrijk is ’s werelds grootste “chocolade” consument met een jaarlijks gemiddeld verbruik per hoofd van de bevolking van 11,5 kg. Chocolade tussen aanhalingstekens, omdat het meeste van wat er in het Verenigd Koninkrijk wordt verkocht minder dan 1% cacao bevat.
8. Amsterdam is ’s werelds belangrijkste cacaohaven: 500.000-600.000 ton cacao.

Waar praten we over?
Een cacaoboom wordt meer dan 50 jaar oud. Wanneer de boom ongeveer 4 jaar oud is, gaat hij bloeien. Als hij eenmaal is gaan bloeien, bloeit de cacaoboom zonder ophouden vrijwel het hele jaar door. De boom draagt dan ook constant vruchten.
De cacaoboom levert maar 30 tot 40 vruchten per jaar. Deze vruchten lijken op langwerpige meloenen. Ze worden geplukt en vervolgens opengebroken. Elke vrucht bevat 40-50 ‘bonen’, die elk ongeveer een gram wegen. Een gemiddelde cacaoboom levert per jaar dus 1 tot 2 kilogram bonen. Na drogen en fermenteren ontstaat de cacao-smaak.
>>Schrijf hier in en ontvang kosteloos onze strategie <<