Standaard beter dan de markt presteren (Susan Hayes Culleton)

Redactie: Vanaf vandaag wekelijks een artikel van Susan Hayes Culleton, directeur van VectorVest Europa. Ik leg even uit waarom: Ik heb, met al mijn jaren op de beurs, niet eerder een softwarepakket gezien dat zo gebruiksvriendelijk fundamentele en technische analyse combineert en wereldwijd goede beleggingsresultaten oplevert. Een compleet pakket, die het leven van ons als belegger eenvoudiger maakt. Een goede tool om uw rendement te verbeteren, over de lange termijn. VectorVest draait al ruim dertig jaar in Amerika, het is bij ons nog vrij onbekend. Het leek mij waardevol om u hiervan op de hoogte te brengen.
– De markten continue “Outperformen”, meer dan jaar achter elkaar… simpeler dan je denkt
Ik kom veel beleggers tegen die uiteraard een uitstekend rendement willen, maar daar niet in slagen. Het probleem: de verkeerde aandelen kiezen, op het verkeerde moment. Of: de juiste aandelen, maar dan te lang aangehouden, waardoor de tussentijdse winst verdampt. Komt dit bekend voor ?
Toen ik bij Vectorvest ging werken, kwam ik al een snel een eenvoudige strategie tegen die consistente resultaten laat zijn op de Europese markten. Dit wil ik vandaag met u delen.
Stap 1: Stap in op moment van een… Lees verder (Gratis rapport op te vragen en een maand gebruiken voor een belachelijk lage prijs)