Superdividend. Enorm koerspotentieel (Jack Hoogland)

Maandag vertelde ik u al over een ongelofelijk goedkoop aandeel, dat het potentieel heeft om in een jaar tijd met ruim 400% in koers te stijgen. Zoiets kom je uiteraard bijna nooit tegen. Maar we ontdekten voor u nóg een ongelofelijke topper!

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat brandstof produceert uit biomassa. Het levert die brandstof aan elektriciteitscentrales, die daardoor hun CO2-uitstoot met 80% verlagen. Dit bedrijf is de grootste speler in een markt die met 17% per jaar groeit. En waar te weinig aanbod is om aan die fors stijgende vraag te kunnen voldoen.
Met een dividend van ruim 9% is dit tegelijk een hoogdividend-aandeel, een ondergewaardeerd value-aandeel én een groei-aandeel! Daarbij is het óók een milieuvriendelijk aandeel! Alle goede eigenschappen die je in een aandeel zoekt, zitten in dit ene aandeel inbegrepen. Zoiets kom je maar zéér zelden tegen! Zelfs als de koers binnen een jaar met 100% stijgt, dan levert dit aandeel nog steeds bijna 5% dividend op. En is het nog steeds zéér aantrekkelijk voor dividendbeleggers!
Aandelen van bedrijven die broeikasgassen helpen verlagen én daarmee veel winst maken zijn de ideale belegging voor de komende jaren. Dat we zó een prachtaandeel voor een absolute spotprijs kunnen aankopen, is pas écht puur geluk. Dat we daar óók nog eens ruim 9 procent (en stijgend) dividend op meepakken, is nóg meer geluk! Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!