Superwinsten zonder dat je hoeft na te denken (Jack Hoogland)

Beleggen zonder dat je hoeft na te denken. Of een mening hoeft te hebben. En daarbij automatisch rekening houden met de beurstrend. Dát is het grote voordeel dat je met WoensdagTrader hebt. Met WoensdagTrader-Trend behaalden we dit jaar al 70% winst. En dat in een beurs die al het hele jaar een beetje aan het doormodderen is!

Hieronder geef ik u een voorbeeld van het soort koerswinsten dat je als WoensdagTrader-abonnee haalt. Op 10 augustus stuurden we onze abonnees een koopsignaal voor Lantheus Holdings (LNTH) een koopsignaal, nadat analisten de winstverwachting voor 2016 hadden verhoogd van $0,35 naar $0,54 per aandeel.
En prompt knalde de koers van LNTH in slechts drie weken tijd met 58% omhoog, waarna we op 31 augustus een verkoopsignaal uitstuurden. Dit soort enorme, ongekend snelle koerswinsten behaal je alléén met WoensdagTrader!
Dit jaar hebben we met WoensdagTrader vrijwel al ons rendement behaald door op stijgende koersen in te spelen. Omdat de beurstrend vrijwel het gehele jaar stijgend was.
Maar WoensdagTrader is vooral ideaal bij een dalende beurs!
Klik hier om verder te lezen