The Lucky Country (Jack Hoogland)

Dat is de bijnaam van Australië. Mooi land, lekker klimaat.
australie
En economisch gezien was het tot nu toe zeker The Lucky Country, want het heeft al 25 jaar lang geen recessie gehad. Dit omdat Australië toevallig enorm rijk is aan grondstoffen én omdat het dichtbij China ligt, dat de afgelopen 25 jaar toevallig héél veel grondstoffen nodig had. Maar zoals het altijd gaat in het leven, worden mensen gemakzuchtig als het te lang te goed gaat.
Al die Australische gemakzucht resulteerde in een enorme huizenbubbel, een economie die teveel afhankelijk is van grondstoffen en teveel afhankelijk is van China, een land dat meer importeert dan exporteert (tekort op handelsbalans) en een regering die meer uitgaf dan er binnenkwam (begrotingstekort).
Fors gedaalde grondstofprijzen. China die niet zoveel grondstoffen meer nodig heeft. Een barstende huizenbubbel. In The Lucky Country is nu The Perfect Storm aan het ontstaan. Gisteren zagen we onderstaand bericht, waaruit blijkt dat de Australische economie in het tweede kwartaal is stilgevallen. Wij voorzagen dit een tijd geleden al. En dit is pas het begin. Want na 25 jaar zonder recessie, en na jarenlange gemakzucht, staat the Lucky Country nu op het punt van een enorme crisis.
Wij stuurden voor ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen!” de afgelopen maanden drie signalen naar onze abonnees, met als doel om hierop in te spelen. Die posities staan op een mooie koerswinst, maar die koerswinsten gaan nog véél groter worden. Drie voor iedere belegger simpel in te nemen posities. Waarmee je maximaal profiteert van een ontwikkeling die iedereen van mijlenver kon zien aankomen. Bestel hier het rapport “De Dollar is aan het Stijgen!”