Tot 15 juli gratis Daytrader abo (Tradeaplan)

Deze daytrader geeft u tot 15 juli een gratis abonnement. U kan dan eens rustig en zonder risico kijken of hij er wat van bakt.
Hoe werkt het systeem?
Dit systeem werkt enkel met dagopties. Er zijn 2 tijdstippen waarop u een signaal (via Twitter) kunt ontvangen. Wanneer u het signaal ontvangt omstreeks 17:15 uur en 17:25 uur betreft het de dagoptie voor de volgende handelsdag. Wanneer het signaal binnenkomt voor 8:50 uur betreft het de dagoptie van de huidige handelsdag.

Een voorbeeld: aankoop xnl 11 put 488 0.75 d.w.z. dat we de dagoptie put 488 aankopen aan 0.75 (als deze prijs wordt bereikt). Dit betekent dat u een aankooprange zal meekrijgen waarin we de bewuste optie proberen aan te kopen. Bijvoorbeeld: aankoop  xnl put 488 range 0.8-0.6,  d.w.z. dat we de dagoptie put 488 aankopen wanneer hij binnen de range 0.8 – 0.6 valt.

De trade wordt als niet actief beschouwd wanneer er een prijs of range is meegegeven, waarbij het niet mogelijk is geweest om voor deze prijs te kunnen kopen. U dient zelf bij te houden wanneer de range is bereikt en er tot aankoop kan worden overgegaan. Achteraf ontvangt u van ons een melding wanneer de positie werkelijk geactiveerd is.
Als de optiehandelaar geen range opgeeft, dan koopt hij deze positie bestens. U dient dan zelf te beslissen of u deze tip opvolgt, dagopties zijn immers onderhevig aan sterke prijsschommelingen.

Hoe kunt u het signaal ontvangen / Twitteraccount volgen?
Wanneer u zich (gratis) aanmeldt via deze link, ontvangt u een e-mail met instructies waarin uitgelegd staat hoe u het besloten twitteraccount kunt volgen. Nadat u de instructies heeft gevolgd, heeft u toegang tot het besloten twitteraccount en wordt er dagelijks een tweet weergegeven met de tip voor de huidige of volgende handelsdag. Klik hier