Twee extra tips! (Jack Hoogland)

De extra tip waarover ik vorige week schreef dat ik 100% koersstijging in een half jaar verwacht, noteert inmiddels al 8% hoger dan op de dag dat we de tip vorige week maandag naar onze abonnees stuurden. Nog 92% te gaan dus! Maar ook voor wat betreft het reguliere aandeel uit ons nieuwe “Super Rendement Rapport” waarover ik in dit artikel schreef dat ze op de beurs zitten te slapen, lijkt het er sterk op dat ze eindelijk aan het ontwaken zijn. Stijgende trend is ingezet, waardoor onze verwachting voor een snelle koersstijging nu al lijkt te worden ingelost.

Wat ik u niet vertelde, is dat we onze TopAandelen-jaarabonnees vrijdag nóg een extra tip stuurden. Van een ander aandeel dat fantastische kwartaalcijfers publiceerde, en waarvan de koers in korte tijd fors omhoog moet. En dat gaan we in de toekomst vaker doen. Als wij bij een bepaald aandeel een situatie zien, waarbij de kans op snelle koerswinst groot is, sturen we u als TopAandelen-jaarabonnee direct een bericht toe.

De waarde van een TopAandelen-jaarabonnement stijgt daarmee fors, maar uiteraard laten we de abonnementsprijs zoals die nu is. Door u nu aan te melden voor een jaarabonnement, ontvangt u direct het meeste recente “Super Rendement Rapport”, met daarin drie fantastische aandelen met enorm koerspotentieel. Daarnaast ontvangt u de TWEE extra tips die we vorige week naar onze abonnees stuurden.

En u verzekert zich ervan dat u DIRECT op de hoogte wordt gebracht, zodra wij bij een bepaald aandeel zien dat de kans op een snelle koersstijging groot is. Dit zijn unieke kansen die je alleen maar hoeft op te rapen!
Meldt u hier aan voor een TopAandelen-jaarabonnement