Twee topsectoren: Mijnbouw en landbouw

Landbouwprijzen (en dus voedselprijzen) gaan de komende jaren enorm stijgen. Daar is geen ontkomen aan. Landbouw gaat de komende 10-20 jaar een absolute groeisector worden. Waarom? Stijgende wereldbevolking, stijgende vraag naar vlees, dalend aantal boeren. Ik vertelde u vorige week al uitgebreid over het fantastische goudaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten. Daarnaast ontdekten we echter een aandeel van een ijzersterk bedrijf dat actief is in DE twee groeisectoren van de komende tien jaar. Landbouw en mijnbouw.

Het bedrijf levert onderdelen aan deze topsectoren. En het is zelfs nog mooier. Het levert onderdelen die domweg slijten door dagelijks gebruik. Die dus regelmatig moeten worden vervangen. We hebben dus een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf waarvan een stabiele omzet/jaarwinst bijna gegarandeerd is. Daarnaast gaan we echter keihard profiteren van de fors stijgende vraag uit DE twee absolute topsectoren. En dus zal de winst de komende jaren stevig groeien. En dat voor een aandeel dat slechts 8 keer de jaarwinst noteert!

Een fantastisch goudaandeel én een superstabiel groeiaandeel dat actief is in DE groeisectoren voor de komende jaren. Aandelen die u nú nog voor een spotprijs kunt aankopen. Het koerspotentieel is niet voor niets ongekend hoog! Bestel het nieuwe “Super Rendement Rapport” voordat het straks te laat is.