Vier zéér strenge voorwaarden voor selectie (Jack Hoogland)

Eergisteren pakten we met onze GoedNieuwsBeleggen strategie alweer een prachtige winst. De zóveelste dikke winst van 2017. Op 15 september stuurden we een koopsignaal uit voor Beazer Homes, nadat het bedrijf een zeer positieve update over haar komende kwartaalcijfers had gegeven. We kochten het aandeel voor $16,80. Vervolgens bleef het aandeel acht weken in portefeuille.

Eergisteren stuurden we een verkoopsignaal uit omdat onze momentum-indicatoren negatief gingen. Dat is 23% in slechts acht weken tijd.

De allerbelangrijkste reden voor al deze prachtige koerswinsten is onze strengheid bij het selecteren. Met GoedNieuwsBeleggen beleg je ALTIJD in aandelen van bedrijven die positief nieuws de wereld in sturen, wiens omzet fors groeit, wiens winst fors harder groeit dan de omzet én waarvan het aandeel goedkoop is in relatie tot de winstgroei

Dat zijn vier zéér krachtige voorwaarden om een aandeel te selecteren!

Het hierboven vermelde Beazer Homes is een bedrijf dat huizen bouwt in de VS. Is dus actief in een bedrijfstak waarmee het nu zeer goed gaat. Dat is ook te zien aan Beazers omzet- en winstgroei.

Daarmee komen we bij het bijkomende voordeel van deze topstrategie.
Klik hier om verder te lezen