Vijf procent per kwartaal! (Jack Hoogland)

Misschien is het u de laatste twee maanden opgevallen dat we voor ons “Super Rendement Rapport” behoorlijk wat aandelen hebben geselecteerd waaraan een zeer hoog dividendrendement kleeft. Zoals ik u vorige week al vertelde, is dat dividend zo hoog omdat de koersen van deze aandelen dit jaar fors zijn gedaald. Onterecht.

Uiteraard mag je een aandeel nooit alléén selecteren omdat er een hoog dividend aan kleeft. Maar als je een hoog dividend krijgt op een aandeel van een bedrijf dat een sterke balans heeft, winst maakt én forse winstgroei verwacht, dan heb je in het huidige beursklimaat een ideale belegging. Wát de koersen van dit soort aandelen de komende tijd ook doen, je ontvangt ieder kwartaal dividend. En dat levert zelfs op kwartaalbasis al fors meer op dan een spaarrekening in een heel jaar.
En zodra straks het onvermijdelijke “QE for the People”, ofwel Geld Printen voor de Bevolking begint, dan zit je juist met deze aandelen in pole position. Dan knallen koersen én dividenden enorm hard omhoog. In ons nieuwe “Super Rendement Rapport” vindt u een aandeel met 10% én een aandeel met maar liefst 21% dividendrendement. Da’s 5% per kwartaal! Klik hier om het snel te bestellen!