Waarom ik zo zeker van mijn zaak ben

In ons speciale rapport over de huidige internet-hype onder meer een (wereldwijd bekend) aandeel dat nu dik boven $50 noteert. Van een bedrijf dat verlies lijdt, en waarvan analisten verwachten dat het ook in 2014 verlies zal lijden. Zoals u vrijdag hebt kunnen lezen, zijn de door ons geselecteerde aandelen nu zó ongelofelijk duur, dat koersdalingen van 80% tot 100% onvermijdelijk zijn. Dat is een claim die niet misselijk is. En die je alleen moet maken als je écht overtuigd bent van je zaak. Om mijn eigen overtuiging te testen, ging ik daarom andersom denken. Als potentiële koper.

Stel dat het hierboven vermelde aandeel vandaag $5 zou noteren zou ik het dan willen aankopen? In het rapport maak ik een simpel rekensommetje. Daaruit blijkt dat het eigen vermogen volgens de huidige verwachting  zal dalen tot $400 miljoen per eind 2014. En dat als er vervolgens niet héél snel winst wordt gemaakt, er eind 2015 nauwelijks nog eigen vermogen meer over is. Lijkt me geen al te beste situatie voor een bedrijf dat verlies lijdt. En dát bedrijf is volgens de beurs op dit moment meer dan $30 miljard waard. $30 miljard!

Balanswaarde $400 miljoen. Beurswaarde $30 miljard. Lachwekkend. Ik zou het zelfs niet voor $1 durven aankopen! Als ik zie dat een aandeel meer dan 50 keer zo hoog noteert als een koers waarvoor ik het zelfs niet zou durven kopen, dan is het voor mij duidelijk. Dit aandeel is wat mij betreft één van de kandidaten voor een 100% koersdaling. Maar of het aandeel straks met 90% of met 100% in koers zal dalen, interesseert mij verder niet zoveel. In beide gevallen ga ik enorm aan die koersdaling verdienen.

Profiteer mee van deze unieke kans!
Klik hier om dit speciale rapport vandaag nog te bestellen.