Waarom wij veel meer dan 1000% koerswinst verwachten (Jack Hoogland)

Afgelopen week vertelde ik u dat we aan ons nieuwe “Super Rendement Rapport” een goud/zilver-aandeel als gratis extra tip hebben toegevoegd. Een superaandeel met onderstaande drie unieke kenmerken:

  • Maar liefst vier directieleden kochten uit eigen zak voor forse bedragen aandelen van het bedrijf waar ze werkzaam zijn.
  • De koers van het aandeel moet met 66% stijgen voordat de beurswaarde gelijk is aan de tastbare waarde van de netto-bezittingen van dit bedrijf. Je profiteert dus van een megakorting.
  • De directie verwacht voor 2019 een 17% hogere goudproductie en een ruim 200% hogere zilverproductie dan in 2017.

Ik vertelde u ook dat we voor dit aandeel meer dan 1000% koerswinst verwachten. Dat lijkt overdreven, maar dat is het absoluut niet. Wij verwachten zelfs meer. Veel meer. Kijk even met me mee naar deze koersgrafiek. De Amex Gold Bugs Index, ofwel de index van goudaandelen, steeg tussen 2001 en 2008 met maar liefst 1400%.

Het gemiddelde goudaandeel steeg in die periode met 1400%. Aandelen met eigenschappen zoals hierboven vermeld stegen harder. Aandelen van zwakkere, minder goed geleide goudproducenten stegen minder hard. Toevallig kwam ik gisteren deze grafiek tegen van Nautilus Research.

De grafiek van de goudprijs vertoont zéér sterke gelijkenissen met eind jaren ’90. Een forse stijging zit eraan te komen.
Klik hier om verder te lezen