Wat ik u deze week nog niet vertelde… (Jack Hoogland)

Deze week vertelde ik u uitgebreid over de nieuwe subprime crisis. En waarom ik er zo over overtuigd ben dat de aandelen die we voor ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” met 90% tot 100% in koers gaan dalen. Maar er is iets belangrijks wat ik u deze week nog niet vertelde. Lees daarom vooral verder.

Dinsdag vertelde ik u in dit artikel waarom je van kilometers ver kunt zien aankomen dat die subprime crisis voor autoleningen gaat uitbreken. En ik vertelde u dat kredietbureau’s en de financiële media nu schrijven over het stijgende aantal mensen met betalingsachterstand. Het ging van onderstaand soort advertenties, waarin juist de mensen met de laagste inkomens worden aangemoedigd om met geleend geld een auto te kopen naar onderstaande krantenberichten, die melden dat diezelfde mensen hun maandelijkse rente en aflossing niet langer kunnen betalen.
En gisteren vertelde ik u dat kredietverstrekkers in goede tijden extreem laks worden en aan iedereen een lening geven, om vervolgens zodra het mis gaat in de stress te schieten en extreem streng te worden. De gevolgen hiervan zijn zware kredietverliezen, en een minimaal 30% daling in de verkoop van auto’s en autoleningen. Een zó grote omzetdaling resulteert gegarandeerd in een financieel bloedbad. En raakt alle aandelen in deze bedrijfstak.
Wat ik u deze week echter nog niet vertelde….
Klik hier om verder te lezen